comfortul

Aerul condiționat este esențial pentru confortul casei mele

În fiecare an renovăm sau rearanjăm o parte a casei noastre. Anul trecut, ne-am ocupat de reamenajarea unei camere destinate biroului și bine am făcut, pentru că acum, în pandemie, am lucrat mai mult de acasă. Petrecem, însă, mult timp și în living, deseori membrii familiei si prietenii vin la noi la masă, așa că pentru zilele călduroase aveam nevoie de un aparat de aer condiționat performant

Citeste tot…

mentenanta centrala

Mentenanța constantă crește cu 50% durata de viață a aparatelor de aer condiționat

Întreținerea corectă a unui aparat de aer condiționat îi crește durata de viață cu până la 50%. Pentru o întrebuințare optimă se recomandă efectuarea a două revizii anuale (înainte și după sezon), precum și curățarea filtrelor interioare, mai ales în zonele urbane aglomerate și cu mult praf. În primul rând previne defecțiunile, iar pe termen lung acest lucru înseamnă o reducere de buget, dar și o durată de viață mai mare a echipamentului.

Citeste tot…

aer sanatos

Cat de sanatos este aerul din locuintele noastre

Folosirea unui purificator de aer este solutie simpla care poate imbunatati semnificativ calitatea vietii noastre. Astfel ca, am decis sa testam un purificator de aer si sa aflam daca acesta ne poate oferi un aer mai curat si mai sanatos, iar partenerul nostru AVI Compact, reprezentant Daikin in Romania a pus la dispozitia echipei noastre purificatorul de aer Daikin Ururu. Te invitam sa citesti recenzia

Citeste tot…

centrala mica

Cea mai mica centrala murala din Romania o gasesti la Avi Compact

Avi Compact, de 14 ani cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania, are in portofoliu centralele termice de la Daikin. Avand ca obiectiv dezvoltarea pe piata sistemelor destinate incalzirii si producerii de apa calda menajara, Daikin, liderul mondial in domeniul aerului conditionat, a inclus incepand cu 2018 in portofoliul de produse prima centrala termica murala in condensare.

Citeste tot…

ajuta sa folosesti

Avi Compact te ajuta sa folosesti eficient aparatul de aer conditionat

Avi Compact, de 14 ani cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania, are in portofoliu intreaga gama de aparate de aer conditionat pentru segmentele rezidential si business. Echipamentele de climatizare Daikin au o durata de viata estimata de producator la 10-12 ani, in conditiile realizarii mentenatei cu personal calificat. Aceasta durata de viata scade atunci cand nu facem reviziile respective.

Citeste tot…